ACEICOVA fomenta l’ús del valencià i és per això que ha rebut el suport de la convocatòria de subvencions per al foment del valencià en l’àmbit social.

La Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport convoca cada any ajudes per al foment del valencià per a associacions cíviques sense finalitat lucrativa, sindicats, associacions professionals, universitats … Aquestes ajudes permeten seguir treballant per entre tots millorar l’ús de la llengua pròpia.

Compromesos amb la cultura, compromesos amb la llengua

En ACEICOVA estem profundament compromesos amb la defensa i difusió de la nostra llengua i per descomptat amb l’ensenyament de qualitat del valencià. En els propers mesos i gràcies al suport rebut posarem en marxa diferents iniciatives per fomentar i recolzar l’ús i l’ensenyament de qualitat del valencià.

Centres ACEICOVA

T’interessa aprendre o millorar el teu nivell de valencià? A els centres ACEICOVA (troba el centre més proper) pots trobar grans professionals per allcanzar el teu objectiu.

¡És el moment, estudia valencià!