Els centres d’idiomes aposten per la promoció del valencià en el seu V congrés

L’Associació de Centres d’Ensenyament d’Idiomes de la Comunitat Valenciana (ACEICOVA) centrarà el protagonisme del seu V Congrés anual en la promoció de la llengua valenciana. ACEICOVA, que engloba a més de 45 socis i quasi 60 centres d’idiomes de Castelló, València i Alacant, celebrarà una nova cita del seu esdeveniment professional People Teach People; el pròxim 30 de novembre, en la seu d’ADEIT de València. L’aposta per la promoció del valencià està emmarcada en el pla d’actuació de l’associació gràcies a l’ajuda rebuda per la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. 

“En ACEICOVA apostem per l’ensenyament de qualitat, característica inherent a la nostra llengua cooficial, la qual volem posar en valor. El nostre congrés és el marc perfecte per a això, on es reunixen professionals de distint perfil i que representen al sector curricular i extracurricular de l’ensenyament d’idiomes”, assegura la presidenta d’ACEICOVA, Eva Gil. 

La V edició del Congrés tornarà a reunir professionals del sector de l’ensenyament d’idiomes com a directius, professors, acadèmies, centres, editorials i patrocinadors al voltant dels temes d’actualitat del sector, en una jornada amb una dotzena de xarrades, ponències i tallers.